News

Naomi Campbell a defilat fără sutien. S-a văzut tot pe sub rochia transparentă

Naomi Campbell a defilat fără sutien. S-a văzut tot pe sub rochia transparentă

CANNES, FRANCE - MAY 13: Naomi Campbell walks the Runway at Fashion for Relief Cannes 2018 during the 71st annual Cannes Film Festival at Aeroport Cannes Mandelieu on May 13, 2018 in Cannes, France. (Photo by John Phillips/Getty Images)

După modelul Kendall Jenner, o altă frumuseţe şi-a etalat bustul într-un show fashion din timpul Festivalului de Film de la Cannes. De data aceasta vorbim de o prezenţă mult mai impunătoare şi cu vechime în industrie, nimeni alta decât Naomi Campbell.

Una dintre cele mai frumoase modele ale anilor 90 face furori şi acum, de fiecare dată când apare la evenimente sau pe scenă. Iar show-ul de duminică seara nu a făcut excepţie, Naomi reuşind să capteze toate privirile la evenimentul Fashion for Relief de la Cannes. Frumoasa în vârstă de 47 de ani a defilat fără inhibiţii, într-o rochie transparentă, brodată cu paiete aurii. A renunţat la sutien, dar sânii i s-au văzut complet, la fel şi bikini care se confundau cu nuanţa pielii. Wow, asta da apariţie, iar Naomi arată ca o zeiţă!

Foto: Getty Images

Modifică Setările