News

Naomi Campbell arată fenomenal, dar uite-o pe mama ei! Nici nu zici că are 66 de ani

Naomi Campbell arată fenomenal, dar uite-o pe mama ei! Nici nu zici că are 66 de ani

Naomi Campbell and her mother Valerie Morris attend The Fashion Awards 2017 in partnership with Swarovski at Royal Albert Hall on December 4, 2017 in London, England.

Pictured: Naomi Campbell and Valerie Morris Ref: SPL1633080 041217
Picture by: Splash News

Splash News and Pictures
Los Angeles:310-821-2666
New York:212-619-2666
London:870-934-2666
[email protected]

Acum ştim de la cine moşteneşte Naomi Campbell aceste trăsături senzuale şi o genă foarte bună care nu lasă anii să-şi pună amprenta asupra ei. Dacă modelul în vârstă de 47 arată extraordinar de bine, staţi să o vedeţi pe mama ei! Are 66 de ani, un trup atletic şi aproape că nu zăreşti vreun rid pe faţa ei.

Este un moment foarte rar, să  le vedem pe fiică şi pe mamă împreună la un eveniment. Dar luni seara, supermodelul Naomi Campebll a venit la Fashion Awards 2017 însoţită de frumoasa sa mamă, Valerie Morris. Semn că aşchia nu sare prea departe de trunchi, Naomi şi cea care i-a dat viaţă au arătat mai degrabă ca două surori. Amândouă îmbrăcate în negru şi accesorizate corespunzător, au captat atenţia invitaţilor. În timp ce Naomi a purtat o rochie neagră cu dantelă şi inserţii de material nude, subliniindu-şi talia cu o curea, mama sa a arătat fantastic într-un costum masculin all black, cu o bluză asortată, pantofi cu toc,  blană şi o bijuterie statement la gât.

Valerie a fost şi ea model şi dansatoare în tinereţe şi chiar şi la 66 de ani arată uimitor, păstrându-şi senzualitatea şi silueta. Mama lui Naomi şi-a lăsat părul liber, uşor ondulat la vârfuri şi a ales un ruj roşu aprins, ca o pată de culoare în outfitul său.

Foto: Splash News

Modifică Setările