News

Naomi Campbell arată magnific fără machiaj. 47 de ani şi niciun rid, rezultatul editării în Photoshop?

Naomi Campbell arată magnific fără machiaj. 47 de ani şi niciun rid, rezultatul editării în Photoshop?

BEVERLY HILLS, CA - MARCH 04: Naomi Campbell attends the 2018 Vanity Fair Oscar Party hosted by Radhika Jones at Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on March 4, 2018 in Beverly Hills, California. (Photo by Dia Dipasupil/Getty Images)

Este una dintre cele mai frumoase femei din lume, model de top şi o lady care se poate lăuda cu acelaşi corp sculptat şi aceeaşi figură nemarcată de timp, chiar dacă a împlinit 47 de ani. Naomi Campell a uimit pe toată lumea cu prospeţimea sa, în cea mai recentă fotografie distribuită pe Instagram. Da, supermodelul care face furori de fiecare dată când apare pe la evenimente, în ţinute super sexy, cu părul aranjat şi cu un make-up impecabil, arată impresionant şi fără ajutări.

Are un iubit mai mult mai mic, mai exact cu 12 ani, muzicianul Skepta (35), şi asta o ajută să-şi menţină tinereţea. Pe Naomi Campbell nu o trădează vârsta, iar chipui ei nu dă semne de îmbătrânire. Cu toate că arată superb fără produse de înfrumuseţare pe faţă, diva de abanos este acuzată că a făcut abuz de Photoshop.

Unii dintre prietenii virtuali ai vedetei nu acceptă că aşa arată Naomi în mod normal, iar cea mai nouă imagine cu ea a primit o lovitură puternică. Fanii s-au întrebat dacă nu cumva şi-a făcut nasul mult mai mic cu ajutorul programelor de editare foto, comparând poza în care apare fără make-up cu una în care are faţa conturată.

Comunitatea online a frumoasei brunete a umplut secţiunea de comentarii cu remarci nu tocmai flatante: "De ce ţi-au photoshopat nasul? Poza originală cu nasul tău real (cu adevărata textură a pielii tale şi imperfecţiuni) este chiar mai bună.",  "Nasul tău arată mult mai mic. Dar tot eşti drăguţă.", sau "I-au făcut nasul să pară anromal de mic şi de îngust. De ce să-i schimbi frumuseţea în asemenea hal? Eşti frumoasă, dar unde-ţi este nasul?", au fost doar câteva dintre comentarii. Ce-i drept, în această fotografie liniile de contur ale nasului sunt foarte şterse.

Fotografia în care nasul abia i se observă.

În ciuda reputaţiei sale de una dintre cele mai frumoase femei din lume, Naomi a recunoscut de multe ori că s-a simţit nesigură din cauza felului în care arăta.

Foto: Instagram, Getty Images

Modifică Setările