Royals

Naomi Campbell, Demi Moore, Ayda Field şi Cara Delevingne, printre cele mai bine îmbrăcate VIP-uri la nunta regală

Naomi Campbell, Demi Moore, Ayda Field şi Cara Delevingne, printre cele mai bine îmbrăcate VIP-uri la nunta regală

Naomi Campbell, Demi Moore, Liv Tyler, Ellie Goulding, Ricky Martin, Robbie Williams şi Ayda Field sunt doar câteva dintre numele mari care au onorat ceremonia regală de la Windsor, acolo unde, astăzi, Prinţesa Eugenie se căsătoreşte cu brand ambasadorul unei mărci de tequila, pe numele lui Jack Brooksbank.

Foto jos: Liv Tyler

Aceştia se vor alătura adevăratelor staruri ale acestei nunţi regale, şi anume Ducii de Cambridge şi Ducii de Sussex, între Kate Middleton şi Meghan Markle urmând a se da un adevărat duel vestimentar de zile mari.

Foto jos: Chelsy Devy

Foto jos: Ellie Goulding

Foto jos: Pippa Middleton

Foto jos: Robbie Williams si Ayda Field

Fostul supermodel Naomi Campbell a fost o prezenţă surprinzătoare printre mulţimea de invitaţi care au început, deja, să-şi ocupe locurile în capela St George's din cadrul domeniului regal de la Windsor.

Aceasta a ales o ţinută în tonuri de negru şi gri şi o pălărie în ton, care i-au venit de minune.

Un alt fost model convertit în actriţă a fost Cara Delevingne, care a ales un costum cu influenţe masculine pentru această nuntă regală.

La rândul ei, un alt nume mare, Kate Moss, a îmbrăcat un costum cu fustă şi taior, în buline, şi cu tăietură retro, fiind însoţită de fiica ei de 16 ani, Lila Grace, şi ea model în devenire. 

Demi Moore a arătat şi ea minunat în ţinuta ei alcătuită din rochie, pălărie fascinator şi borsetă în aceeaşi culoare: burgundi.

Foto: Getty Images, Profimedia