Gossip

Naomi Campbell se iubeşte cu un miliardar de 61 de ani. Cine e el?

Naomi Campbell se iubeşte cu un miliardar de 61 de ani. Cine e el?

N-a avut prea mult noroc în dragoste! Nu are niciun copil, nu s-a căsătorit niciodată, deşi a fost logodită, în 1993, cu basistul Adam Clayton, şi-n 1998 cu Flavio Briatore, boss-ul de la Formula 1. Şi-a mai încercat norocul în dragoste şi cu miliardarul rus Vladimir Doronin, însă relaţia lor de cinci ani s-a încheiat dramatic în 2013. De atunci, însă, Naomi Campbell a fost foarte discretă cu viaţa ei amoroasă şi, prin urmare, prea puţine escapade amoroase au apărut în presă.

[caption id="attachment_393485" align="aligncenter" width="500"] Naomi are un nou iubit[/caption]

Acum, însă, am aflat că există iubire în viaţa celebrului supermodel în vârstă de 47 de ani. Chipurile, cel care a făcut-o să spere din nou la iubire este multimilionarul Louis C. Camilleri, în vârstă de 61 de ani. Naomi ar avea, aparent, o relaţie secretă de mai multe săptămâni cu fostul boss de la Philip Morris International, a cărui avere se ridică la 150 de milioane de lire sterline.

Louis C. Camilleri

Mai mult surse din anturajul supermodelului au declarat pentru tabloidul ”The Sun” că cei doi au ieşit în ultima vreme la cine târzii şi că Naomi este extrem de drăgăstoasă cu acesta, chiar şi-n public.

Culmea e că Naomi şi Louis s-au cunoscut prin fostul iubit al acesteia, Flavio Briatore, frecventând aceleaşi locuri şi având aceleaşi interese. ”Naomi şi Louis sunt împreună de câteva săptămâni. Sunt topiţi unul după celălalt. Naomi doreşte să ţină această relaţie în secret, dar e chiar o chimie grozavă între ei, iar toţi prietenii lor ştiu că formează un cuplu”, a declarat o sursă.

foto: arhivă, Twitter