News

Naomi, Tyra, Iman. Cum au îmbătrânit zeiţele de abanos ale modei?

Naomi, Tyra, Iman. Cum au îmbătrânit zeiţele de abanos ale modei?

În tinereţile lor, aceste frumuseţi au avut de învins mai multe bariere decât colegele lor de generaţie cu pielea albă, pentru simplu fapt că modelele de culoare nu erau la fel de cerute în industria modellingului. Black beauty: Iman, Naomi şi Tyra, în tinereţe Când un astfel de supermodel apărea pe coperta unei publicaţii legendare de modă, acest fapt era privit ca revoluţionar, iar ele, Iman, Naomi Campbell şi Tyra Banks, chiar au fost pioniere în modelling.

Astăzi, nu se mai poate vorbi despre rasism pe podiumurile de modă şi mare parte din această normalitate se poate datora, iarăşi, acestor zeiţe de abanos.

Vă invităm să vedem cum au trecut anii peste cele trei nume mari in industria modellingului şi cât de mult din frumuseţea de altădată mai afişează ele în apariţiile lor publice.

Iman. Văduva lui David Bowie este un miracol al naturii, căci frumuseţea originară din Somalia arată atât de bine la vârsta record de 61 de ani.

Iman
Iman, într-o fotografie din tinereţe

Naomi Campbell. În vârstă de 46 de ani, Naomi este încă invitată să apară în prezentări de modă. Înţelegem de ce: britanica nu s-a schimbat foarte mult faţă de cum era în tinereţe.

Naomi Campbell
Naomi, regina podiumurilor de altădată

Tyra Banks. Cea mai tânără din acest grup, americanca de 43 de ani putem spune că îmbătrâneşte satisfăcător. Spunem satisfăcător din cauza kilogramelor în plus.

Tyra Banks
În tinereţe, Tyra avea un chip de o frumuseţe deosebită

Foto: Getty Images