News

Naşterea l-a paralizat parţial, iar copilăria l-a traumatizat pe viaţă. Dramele incredibile prin care a trecut Sylvester Stallone

Naşterea l-a paralizat parţial, iar copilăria l-a traumatizat pe viaţă. Dramele incredibile prin care a trecut Sylvester Stallone

E supererou în filme, dar şi-a dovedit curajul şi puterea nu numai pe marele ecran, ci şi în viaţa reală, unde a întâmpinat multe dificultăţi încă din naştere. Actorul filmelor de acţiune a primit lovitură după lovitură încă din primele zile de viaţă.  

Accidentul de la naştere

Nasul şi gura strâmbe au fost de multe ori motiv de glume (proaste) la Hollywood şi prin împrejurimi. Totuşi buza uşor ridicată într-o parte şi felul lui de-a vorbi mai ciudat nu fac parte din imaginea lui de tip dur, ci sunt rezultatul unei naşteri traumatizante.

Zâmbetul strâmb care l-a făcut faimos

Conform celor de la Chicago Tribune, s-a petrecut un accident în sala de naşteri unde a venit pe lume Sylvester. Atunci când a avut loc naşterea lui, nervul facial al nou născutului a fost afectat în mod grav, accidentul cu pricina cauzând căderea buzei de jos şi paralizarea unei părţi a limbii şi a bărbiei micuţului băiat.

În ciuda defectului din naştere – care este evident şi-n ziua de azi – Stallone a reuşit să treacă peste bătaia de joc a copiilor şi, la maturitate, să nu se împotmolească într-o imperfecţiune fizică şi să-şi petreacă toată viaţa plângându-şi de milă. Dimpotrivă, a făcut abstracţie de look-ul său imperfect şi a reuşit să aibă un succes răsunător la Hollywood, locul unde înfăţişarea primează.