Vedete

Natalia Vodianova, unul dintre cele mai frumoase modele din lume, s-a măritat după zece ani de relaţie

Natalia Vodianova, unul dintre cele mai frumoase modele din lume, s-a măritat după zece ani de relaţie camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Rusoaica ajunsă la 38 de ani este un fost fotomodel care făcea furori, odată, pe podiumuri.

Natalia Vodianova, căci despre ea este e vorba, s-a căsătorit weekendul trecut cu iubitul ei miliardar, omul de afaceri francez Antoine Arnault, în vârstă de 43 de ani, într-o ceremonie civilă intimă care a avut loc la Paris.

Rusoaica este mamă a cinci copii, trei cu fostul ei soţ, britanicul Justin Portman, şi doi rezultând din relaţia cu actualul soţ, care a început în 2011. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

OUI! 💝💝💝

A post shared by Natalia Vodianova (@natasupernova) on

Natalia şi Antoine s-au logodit în luna decembrie a anului trecut, după aproape zece ani împreună, nunta urmând să aibă loc pe 27 iunie, dar fiind amânată din cauza pandemiei.

Pentru această ceremonie, fostul fotomodel a purtat o rochie crem, creaţie Ulyana Sergeenko Couture, cu broderie mov la nivelul gulerului şi o curea fină în talie.

Vodianova şi prospătul ei soţ plănuiesc şi o ceremonie religioasă, fără să dea prea multe detalii despre locul şi ziua în care urmează să fie organizată. Natalia a declarat că nu s-a grăbit să se căsătorească a doua oară, după divorţul de primul soţ, Justin Portman, dar a convins-o faptul că această a doua relaţie a ei s-a dovedit a fi una durabilă şi stabilă.

Comentarii

Modifică Setările