Vedete

Natalie Portman a atacat-o verbal pe Jessica Simpson. Ce a avut de reproşat?

Natalie Portman a atacat-o verbal pe Jessica Simpson. Ce a avut de reproşat?

Celebra actriţă, câştigătoare a unui premiu Oscar, a vorbit, într-un interviu acordat revistei Today, despre noul ei film, „Vox Lux”, care spune povestea unui cântăreţ pop internaţional. Ea a povestit prin propria experienţă despre contactul cu celebritate.

Numai că-n istorisirea ei leza imaginea unei alte vedete de la Hollywood: Jessica Simpson. Natalie Portman a blamat-o pe cântăreaţă pentru imaginea promovată în anii adolescenţei. ”Îmi amintesc că eram adolescentă, iar Jessica Simpson era pe coperta unei revistei spunând că e virgină, în timp ce poza în bikini. Eram confusă. Nu ştiam ce vrea să-mi spună ca femeie, ca fată”, a fost replica actriţei, care a stârnit furia Jessicăi Simpson.

Imediat cum interviul a apărut public, Jessica Simpson a simţit nevoia să-i dea o replică colegei ei de breaslă, prin intermediul unor postări pe Twitter. ”Ca persoană publică, amândouă ştim că imaginea noastră nu se află în totalitate în controlul nostru, tot timpul, şi că industria încearcă adesea să ne definească. Însă, eu am învăţat să fiu eu şi să nu blamez modurile în care alte femei se prezintă ori exprimă. A fi mândră de corpul meu şi a fi sexy în bikini nu sunt sinonime cu a face sex”.

Încercând să repare gafa, Natalie Portman şi-a cerut scuze public: ”Mulţumesc pentru cuvintele tale, Jessica Simpson. Sunt de acord cu tine când susţii că ar trebui să-i fie permis unei femei să se îmbrace cum îi place şi să se comporte aşa cum vrea, fără a fi judecată. Nu am vrut să spun decât că eram confuză, din cauza mesajelor apărute în presă atât de diferite în legătură cu cum ar trebuie fetele/femeile să se comporte. Nu am vrut să te fac să te simţi prost şi-mi pare rău dacă cuvintele mele ţi-au cauzat vreo neplăcere. Îţi respect talentul, dar şi vocea prin care încerci să sprijini femeile din întreaga lume”.

Modifică Setările