News

Natalie Portman, cea mai stilată gravidă de la Hollywood

Natalie Portman, cea mai stilată gravidă de la Hollywood

Cu doar 3 săptămâni înainte de Oscar, nominalizata la categoria Cea mai bună actriţă într-un rol principal pentru întruchiparea lui Jackie Kennedy, Natalie Portman,  încă mai apare la evenimentele de covorul roşu sau la emisiuni. Chiar dacă mai are foarte puţin până naşte, actriţa nu încetează să ne surpindă cu alegerile vestimentare.

5565

Portman este un concurent puternic la Oscar 2017 pentru portretizarea văduvei Preşedintelui Kennedy. Lupta este şi mai greu, având în vedere colegele nominalizate la aceeaşi categorie -  Meryl Streep pentru Florence Foster Jenkins, Ruth Negga pentru Loving, şi Emma Stone pentru La La Land.

Şi, în timp ce aşteaptă să câştige cel de-al doilea premiu Oscar din cariera sa - a mai câştigat în 2011 premiul Academiei pentru rolul din Black Swan -  Portman se apropie să nască. Ea şi soţul său, Benjamin Millepied, coregraful său pentru Black Swan şi fostul director al Baletului Operei din Paris sunt pe ultima sută de metri să devină părinţi pentru a doua oară. În ceea ce priveşte garderoba vedetei pe tot parcursul sarcinii, aceasta a fost una care ar face-o invidioasă pe orice gravidă. Mai ales că Natalie a trebuit să participe la o mulţime de evenimente pe covorul roşu, stiliştii s-au ocupat întotdeauna ca imaginea ei să fie una impecabilă. Şi, putem spune că le-a reuşit, căci Natalie a surprins şi a apărut numai la categoria stylish.

portman

Alegerile sale vestimentare au fost unele care să i se potrivească, începând de la ţinutele spectaculoase create de Dior, şi până la cea mai recentă apariţie a actriţei, într-o ţinută cu volumetrii marca Proenza Schouler.

În drum spre emisiunea Jimmy Kimmel Live!, pentru a discuta despre filmul ei, Jackie, Natalie a fost surprinsă într-o rochie negru cu albastru royal din colecţia de primăvară 2017 a brandului Proenza Schouler, formată dintr-un top pe umeri cu mâneci scurte şi clopot şi o fustă asimetrică plisată din crep. Cu toate că Portman nu era adepta alegerilor vestimentare îndrăzneţe, sau mai ales în trend, în ultima perioadă a avut apariţii de covorul roşu superbe. Pornind de la rochiile tradiţionale Valentino,  Lanvin si Rodarte, Natalie pare să atingă apogeul de eleganţă şi bun gust de când este însărcinată. Bineînţeles că meritul este şi al stiliştilor care o îmbracă. Natalie este una dntre vedetele care s-a remarcat prin stilul evstimentar de pe timpul sarcinii.

Foto: Captură Jimmy Kimmel Live!, Captură US Magazine

Modifică Setările