News

Natalie Portman, prima apariţie cu fetiţa sa Amelia

Natalie Portman, prima apariţie cu fetiţa sa Amelia

Exclusive... 52368488 First Look: Actress Natalie Portman steps out for a stroll with her newborn daughter Amalia Millepied in Los Feliz, California on April 5, 2017. Natalie and her husband Benjamin Millepied welcomed their second child, first daughter Amalia on February 22, 2017. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876

Natalie Portman a ieşit pentru prima oară la plimbare cu bebeluşul său, micuţa Amelia. Actriţa a fost foarte grijulie şi precaută şi nu a lăsat la vedere chipul mezinei familiei, căci proaspăta mămică a ţinut-o foarte aproape de pieptul ei, înfăşurată într-un şal.

Actriţa de 35 de ani a scos-o pe fetiţa ei pentru prima dată la plimbare miercuri în parcul Griffith din Los Angeles. Natalie a mers prin iarbă şi a lăsat căruciorul acasă pentru a-i fi mai uşor să se descurce, bebeluşul fiind înfăşurat într-un şal negru, purtat la pieptul mamei, cu picioaruşele şi mâinile micuţe la vedere.

Natalie a fost foarte grijulie cu micuţa Amelia.

Pentru această zi relaxantă, Natalie a purtat o pereche de pantaloni din denim scurţi, un tricou în dungi alb cu roz şi pantofi sport, la care a adăugat un accesoriu indispensabil, ochelarii care au ferit-o de soare. Actriţa a slăbit considerabil după ce a adus-o pe lume pe micuţa sa, căci înainte de Oscaruri a fost surprinsă de paparazzi tot la plimbare, cu o burtă imensă şi kilograme serioase în plus.

Natalie Portman şi mama sa la plimbare, chiar înainte ca actriţa să nască.

Amelia s-a născut pe 22 februarie, chiar înainte de Oscaruri, eveniment la care nu a putut participa, deşi a fost nominalizată la categoria cea mai bună actriţă în rol principal. Natalie este căsătorită cu Benjamin Millepied, iar cei doi mai au împreună un băieţel, Aleph, în vârstă de 5 ani.

Foto: Hepta