Gossip

Natalie Portman vs. Amanda Seyfried. Ce gravidă arată mai bine?

Natalie Portman vs. Amanda Seyfried. Ce gravidă arată mai bine?

În cele nouă luni de sarcină, confortul contează mai mult decât stilul vestimentar, în mod obişnuit. Nu şi la Hollywood! Ce viitoare mămică celebră e mai stylish?

this

Natalie are din start un avantaj, fiind la a doua sarcină (mai are un fiu, pe Aleph Portman-Millepied, cu soţul ei Benjamin Millepied). Actriţa de 35 de ani ştie la ce să se aştepte şi cât se mult contează să se simtă bine în hainele pe care le poartă, dar, la fel de bine, cunoaşte prea bine eticheta hollywoodiană şi cât de important este să nu apară şleampătă în faţa camerelor foto sau video.

22222222222

Pe de altă parte, Amanda este însărcinată pentru prima dată şi are o sarcină mai puţin avansată decât cea a "rivalei" ei, Portman. Însă îi prieşte cum nu se putea mai mult! Actriţa de 30 de ani, care-i va dărui logodnicului ei, Thomas Sadoski, un copil în lunile care urmează, radiază pur şi simplu, indiferent ce ţinută a ales să poarte.

44444444

Şi, până la urmă, ce gravidă arată mai bine? În primul rând, sunt amândouă femei frumoase, au o siluetă bine proporţionată, nu au luat un număr exagerat de kilograme în timpul sarcinii şi au la dispoziţie toate resursele posibile pentru a se prezenta la patru ace de fiecare dată când îşi fac prezenţa în public. Aşadar e greu de spus cine dă dovadă de mui mult bun gust. O aşteptăm şi pe Amanda să-şi etaleze mai des burtica de gravidă pe covorul roşu, pentru a face o comparaţie justă cu Natalie, care a bifat deja mai multe evenimente mondene cu bebe la purtător.