Vedete

Nataşa Raab, de pe patul de spital despre Busu: ”Eu sunt la Elias. Păcat că nu eram în Craiova cu el”

Nataşa Raab, de pe patul de spital despre Busu: ”Eu sunt la Elias. Păcat că nu eram în Craiova cu el” camera-retro icon Vezi galeria 1 poze

Zilele trecute, o altă mare actriţă a ajuns în spital. Este vorba despre Nataşa Raab, care a fost internată în Elias după ce a acuzat stări de rău. Direct de pe patul de spital, ea a vorbit despre Busu, colegul ei de breaslă.

Nataşa Raab a mărturisit că se află internată în spitalul Elias pentru diverse investigaţii, după ce a acuzat stări de rău: ”Sunt la Elias şi mulţumesc doctorilor şi asistentelor, infirmierelor pentru grija lor. Mai repar şi eu din stricăciunile vieţii de actor dedicat publicului şi scenei care nu te iartă când nu ştii să joci tehnic şi dai totul”.

Vorbind despre colegul ei de breaslă, Florin Busuioc, Nataşa Raab a mărturisit că altfel ar fi fost situaţia dacă se afla în Craiova când acesta a făcut infarct. ”Vreau să vă spun că nu aş vrea să vorbesc prea multe. Este ardelean de-al meu, actorii după 50 de ani începem să plătim oalele sparte. Este greu. Şi eu sunt internată la Elias. Vasile Voiculescu spunea că în fiecare seară murim câte un pic pentru Măria Sa, publicul. Este un bun om de televiziune, dar şi un actor extraordinar. Mă bucur că pot să vorbesc despre el. N-am avut plăcerea să joc cu el, îmi pare rău că eu eram la Elias, poate dacă eram acolo nu se întâmpla asta. Se ştie că soţul meu a fost medic la Craiova, dădeam telefoane pe unde trebuie. Este păcat de Dumnezeu. Este un om care pune suflet în tot ce face”, a spus Nataşa Raab, la Răi Da Buni.

Comentarii

Articole asemănătoare