News

"Ne-a forţat să pozăm goale!" Prima fată vorbeşte din închisoare despre scandalul din Dubai, provocat de un rus prieten cu Barack Obama!

"Ne-a forţat să pozăm goale!" Prima fată vorbeşte din închisoare despre scandalul din Dubai, provocat de un rus prieten cu Barack Obama!

Scandalul fetelor care au pozat goale pe un balcon în Dubai continuă cu dezvăluirile uneia dintre fetele implicate, rusoaica de 23 de ani Irina Sotulenko

La început a fost un incident inedit şi amuzant - mai multe fete goale puşcă au pozat goale pe un balcon în Dubai Marina, atrăgând atenţia tuturor locatarilor din jur. Dar după ce imaginile au fost postate pe Internet, lucrurile au scăpat de sub control - cu atât mai mult pentru că întreaga manifestare a încălcat grav legea decenţei publice, care este mai aspră în Dubai. Acum, Irina Sotulenko, una dintre modelele din Ucraina care s-a aflat în poze, dezvăluie culisele acestei acţiuni pentru Daily Star. Irina, care este acum reţinută în Dubai, spune că fetele au fost forţate să pozeze astfel. Iubitul şi avocatul ei sunt îngrijoraţi pentru că fetele care se află în detenţie vor fi deportate în Ucraina, rămânând fără contracte de modelling. Astfel, Irina şi-a exprimat furia împotriva organizatorului şedinţei foto, pe care ea l-a identificat ca fiind Vitaliy Grechin, un ucrainean de 41 de ani ce trăieşte în America. Ea spune că după şedinţa foto reuşise să ajungă la aeroport, dar autorităţile au obligat-o să meargă la poliţie şi să dea declaraţii despre ce s-a întâmplat - ulterior fiind reţinută. Grechin a fost la rândul lui reţinut - acesta fiind prieten cu mai multe celebrităţi americane, printre care George Clooney şi Sylvester Stallone, dar şi sponsor pentru o seamă de politicieni americani, printre care Barack Obama şi Hillary Clinton. "Toate astea s-au întâmplat din cauza idioţilor care au avut ideea să pună online pozele şi filmarea. Vitaliy Grechin e de vină. Vitaliy, eşti un tâmpit!", a spus Irina, adăugând că fetele au fost obligate să pozeze astfel, fiind ameninţate că altfel nu vor primi niciun ban pentru contractul de modelling din Dubai.

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările