News

Necazuri în familia Roman

Necazuri în familia Roman

Când părea că lucrurile se aşează în viaţa Oanei Roman, necazurile au lovit din nou. Mamei sale i s-a făcut rău şi a fost nevoie să fie resuscitată, iar fiica sa e internată în spital şi ţinută pe perfuzii.

Oana Roman trăieşte o adevărată dramă, după ce două persoane foarte dragi ei au ajuns pe mâna medicilor.

Totul a început în weekend, când mama sa, Mioara Roman, a fost găsită leşinată în casă, după un puseu de tensiune, şi a necesitat resuscitare şi internare imediată în spital.

În aceeaşi seară, fiica sa, Maria Isabela, a făcut febră foarte mare, fapt pentru care Oana şi soţul ei, Marius Elisei, au dat fuga cu ea la urgenţă, la secţia Pediatrie a Spitalului Sanador.

„Puiul meu împlineşte mâine 6 luni şi... uite cum o serbez, în spital, cu perfuzia în mânuţă. Când îţi vezi copilul aşa, îţi cade cerul în cap. Este cumplit pentru o mamă să vadă suferinţa copilului ei... Febra a mai scăzut, i se administrează un tratament pe bază de antibiotice şi i s-au făcut numeroase analize, iar acum aşteptăm rezultatele ca să vedem exact natura problemei. Sper să fim externate cât de curând, mai ales că Isabela a răspuns foarte bine la tratamentul administrat de specialiştii de aici, care sunt desăvârşiţi", a declarat Oana Roman în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Foto: pagina personală

Modifică Setările