Vedete

Neil Winters din "Tânăr şi Neliniştit" şi-a luat viaţa din cauza pierderii fiului?

Neil Winters din "Tânăr şi Neliniştit" şi-a luat viaţa din cauza pierderii fiului?

A fost unul dintre actorii din distribuţia originală a serialului Tânăr şi Neliniştit, nominalizat la nu mai puţin de nouă premii Emmy, de-a lungul timpului.

Este vorba despre Kristoff St. John, în vârstă de 52 de ani, cel care l-a interpretat în serial pe Neil Winters şi care a fost găsit mort, duminica trecută, în reşedinţa sa din San Fernando Valley. 

Conform primelor informaţii, moartea sa nu este suspectă, dar este posibil să aibă de-a face cu consumul exagerat de alcool. 

Tragedia a avut loc la cinci ani diferenţă după ce fiul actorului, Julian, s-a sinucis la numai 24 de ani din cauza bolii psihice cu care a fost diagnosticat încă de la 18 ani: schizofrenie. 

Acest eveniment tragic l-a lovit serios pe Kristoff St. John, acesta ameninţând că se va sinucide la rândul lui, în 2017, la comemorarea a trei ani de la moartea fiului său.

Dispariţia actorului este cu atât mai şocantă cu cât acesta s-a logodit toamna trecută cu modelul Kseniya Mikhaleva, de doar 25 de ani, de origine rusă. 

Pe lângă acesta, actorul lasă în urmă două foste soţii, pe Allana Nadal şi pe Mia St.John, şi două fiice, Lola (15) şi Paris 27).