Case Regale

Nelinişte în familia regală britanică. Prinţesa Michael of Kent are probleme de sănătate, după administrarea vaccinului anti-COVID

Nelinişte în familia regală britanică. Prinţesa Michael of Kent are probleme de sănătate, după administrarea vaccinului anti-COVID camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Nelinişte în familia regală britanică, după vestea că prinţesa Michael of Kent, în vârstă de 76 de ani, are probleme vasculare, după administrarea celei de-a doua doze a vaccinului anti-COVID.

Potrivit presei britanice, chiar dacă apariţia trombilor este o manifestare rară după vaccin, se pare că prinţesa deja are o lună de când se tratează acasă, în urma afectării serioase post-vaccinare, iar legătura concretă între boala vasculară şi vaccin nu este făcută oficial.

După rapel, superba prinţesă de Kent a dezvoltat trombi, în timp ce soţul său trece la rândul său prin momente grele de imagine, după ce a fost înregistrat în timp ce voia să-şi negocieze influenţa regală în cercurile lui Vladimir Putin.

Prinţul Michael de Kent are 78 de ani şi este vărul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Problemele de coagulare au apărut pentru prinţesă după rapelul cu Astra Zeneca, o sursă a publicaţiei The Sun precizând că atât prinţul, cât şi prinţesa şi-au administrat vaccinul mai devreme, anul acesta.

Iar sursa a detaliat că problemele au apărut în cazul prinţesei de Kent, căutând ajutor medical de îndată.

Ea şi-a făcut vaccinul, în ciuda faptului că avusese COVID-19 în luna noiembrie a anului trecut.

Purtătorul de cuvânt al prinţilor, Simon Astaire, a spus că nu doreşte să comenteze problemele medicale.

Britanicii cu vârste între 30 şi 39 de ani au fost sfătuiţi de către guvern să caute alternative pentru Astra Zeneca, din cauza temerilor legate de problemele de coagulare care pot apărea după acest tip de vaccin.

Foto: Profimediaimages

 

Comentarii

Modifică Setările