News

Nelu Curcă, noi dezvăluiri despre viaţa la mănăstire. De ce nu mai ţine legătura cu nimeni din ”La Bloc”

Nelu Curcă, noi dezvăluiri despre viaţa la mănăstire. De ce nu mai ţine legătura cu nimeni din ”La Bloc”

O transformare radicală! Dacă te afli în faţa lui, nu-ţi vine să crezi că este cu adevărat fostul interpret al lui Nelu Curcă, din celebrul serial ”La Bloc”.

Actorul Mihai Coadă, care a împlinit de curând 67 de ani, îşi petrece tot timpul la o mănăstire şi nu mai joacă decât în piese religioase. Click! l-a vizitat chiar la lăcaşul de cult care i-a schimbat viaţa.

La numai o oră şi ceva de Bucureşti, lângă Ploieşti, se află Mănăstirea Turnu. Acolo ne-am întânit cu Mihai Coadă, fost interpret al lui Nelu Curcă din serialul „La Bloc”, de la PRO TV. Pentru că au apărut tot felul de zvonuri cum că s-a călugărit, am vrut să aflăm adevărul chiar de la el.

“Nu m-am călugărit, chiar dacă am îmbrăcat rasă la strană. Acum vreo 10 ani, domnul Dan Puric ne-a chemat să cântăm cu corul de la mănastire în spectacolele de la sala Rapsodia, din Bucureşti. Ca să nu apărem pe scenă oricum, ne-au confecţionat rase de la Mănăstire. Şi atunci am primit canon, ca atunci când suntem la strană să fim îmbrăcaţi în rasă. Aici particip doar la o parte din activităţile mănăstirii, vin la slujbe, duminica şi în sărbătorile religioase. Nu am un nume pentru că nu sunt închinoviat (n.r. - nu a depus jurământul). Dacă aş fi primit măcar statutul de frate sau rasofor, atunci într-adevăr era altceva. Dar eu am familia în Ploieşti, sunt căsătorit, am un băiat şi o fată şi două nepoţele. Una de 6 ani şi una de 4, Bianca Maria şi Sofia Maria, care se uită şi ele la serial în reluare, cum o fac şi alţi copii, şi nu le vine să creadă cât de mare este diferenţa între ce văd la tv şi ce au în faţă. Fetei mele i s-a năzărit la un moment dat să facă teatru şi am sfătuit-o să nu se apuce. A făcut finanţe-bănci, n-a vrut să aibă şef şi şi-a făcut un restaurant. Iar băiatul e IT-ist, e o pasiune mare. Amândoi sunt bine”, ne-a spus actorul. 

Citeşte pe click.ro restul interviului!