Royals

Nepoata lui Grace Kelly îi seamănă extraordinar faimoasei sale bunici

Nepoata lui Grace Kelly îi seamănă extraordinar faimoasei sale bunici

Am observat asta cam la toţi urmaşii legendarei Grace Kelly: sunt foarte atrăgători. Gândiţi-vă la Andrea, Pierre sau Charlotte Casiraghi, dar şi la la fraţii Pauline, Camille şi Louis, din partea Prinţesei Stephanie de Monaco.

Toţi aceşti nepoţi ai actriţei americane au acel ceva seducător, pe care nu-l puteau moşteni decât pe linia superbei bunici materne. Cel mai recent exemplu este cel al lui Camille Gottlieb, în vârstă de 19 ani, fiica cea mică a lui Stephanie dintr-o legătură amoroasă cu fostul ei bodyguard, Jean-Raymond Gottlieb.

O foarte tânără Grace Kelly, la 20 de ani

E bine, adolescenta care până de curând avea părul şaten închis, s-a vopsit blondă şi a documentat aceste lucru printr-o poză pe Instagram, pe 28 septembrie. Prilej pentru noi de a observa ceva în atitudinea şi look-ul acesteia, care ne aduce aminte de celebra ei bunică, Grace Kelly.

Dar şi de rebela ei mamă, Stephanie, şi aici ne referim la ţigara ţinută, nonşalant, în gură.

Stephanie, alături de fetele ei, Pauline Ducruet (stânga) şi Camille Gottlieb

O fotografie care a născut reacţii pentre fanii fetei, muţi dintre ei comentând că tânăra Camille seamănă foarte mult cu bunica ei. Cel puţin, o face în acest cadru.

Prinţesa Stephanie mai are doi copii, pe Pauline, de 23 de ani, şi Louis, de 24, rezultaţi din mariajul cu fostul ei soţ, Daniel Ducruet, bodyguard la rândul lui.

Modifică Setările