Royals

Nepoata lui Grace Kelly şi-a anunţat logodna. Iată cine e alesul lui Charlotte Casiraghi!

Nepoata lui Grace Kelly şi-a anunţat logodna. Iată cine e alesul lui Charlotte Casiraghi! camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Viaţa amoroasă a lui Charlotte Casiraghi e la fel de tumultuoasă precum filmele de la Hollywood în care juca bunica sa, actriţa devenită Prinţesa Grace Kelly. Ieri, în cadrul Balului Rose din Monaco, nepoata lui Grace Kelly şi-a anunţat logodna cu Dimitri Rassam. Charlotte s-a logodit cu Dimitri Rassam foto: Getty Images

N-a prea avut noroc în dragoste până acum! S-a despărţit de tatăl copilului ei, Gad Elmaleh, dar a găsit din nou dragostea în braţele lui Dimitri Rassam, un producător de film a cărei mamă este celebra actriţă de origine franceză Carole Bouquet.

A strălucit într-o rochie elegantă, dramatică

Cei doi au confirmat cu ocazia Balului Rose din Monaco că s-au logodit după un an de relaţie şi că urmează să se căsătorească. Cuplul are binecuvântarea Prinţesei Caroline de Hanovra, mama lui Charlotte, aceasta manifestându-şi public bucuria faţă de logodnă. Momentan, n-au fost date publicităţii informaţii despre viitoare nuntă ori despre inelul de logodnă dăruit de producătorul de film.

Charlotte Casiraghi şi fiul său, Raphaël. Tatăl copilului este Gad Elmaleh, cu care Charlotte n-a fost căsătorită

Charlotte şi Dimitri s-au prezentat prima dată în calitate de cuplul logodit la Balul Roselor din Monaco. Acolo, Charlotte a ales să poarte o rochie dramatică, lungă, neagră, care prezenta pene albe în partea de sus. La fel de elegant a fost şi partenerul ei, care a purtat un costum negru elegant, cu un papion asortat. Cei doi s-au alăturat lui Pierre Casiraghi şi Prinţesei Alexandra de Hanovra. Iată mai multe fotografii de la acest eveniment!