Vedete

Nepoata neştiută a lui Elizabeth Taylor. Mulţi spun că tânăra este reîncarnarea faimoasei dive a Hollywoodului

Nepoata neştiută a lui Elizabeth Taylor. Mulţi spun că tânăra este reîncarnarea faimoasei dive a Hollywoodului camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Nu-i uşor să te recomanzi lumii ca fiind nepoata lui Liz Taylor, una dintre cele mai frumoase femei ale filmului.

Dame Elizabeth Rosemond Taylor este un nume de legendă, cel al unei dive din Old Hollywood, despre care mulţi spun că a fost cea mai frumoasă femeie din lume. 

Pentru cei zece nepoţi care i-au supravieţuit acestei femei legendare, Liz Taylor este, însă, o bunică ca oricare alta. Naomi deLuce Wilding, în vârstă de 45 de ani, este numele uneia dintre nepoatele strălucitoarei actriţe. Aceasta lucrează ca stilist de modă şi mulţi susţin că tânăra a moştenit multe dintre calităţile estetice ale faimoasei sale bunici.

Naomi este fiica lui Michael Howard Wilding, fiul cel mare al lui Elizabeth Taylor şi-al celui de-al doilea ei soţ, Michael Wilding. După cum bine ştim, Taylor a fost căsătorită de nu mai puţin de şapte ori şi a avut patru copii. Naomi a fost destul de apropiată de bunica sa, decedată în 2011, cu care a şi locuit timp de trei ani, în reşedinţa acesteia din Los Angeles.

Chiar dacă Naomi şi sora ei mai mică, Laela, au fost crescute în Ţara Galilor, acestea obişnuiau să-şi viziteze bunica cea faimoasă de cel puţin două ori pe an. Naomi a declarat că perioada în care a locuit împreună cu bunica sa în Los Angeles a fost de vis, aceasta având o mare influenţă în viaţa tinerei, pe care a convins-o să se mute în America şi să lucreze în industria modei.

"Nimeni n-a ştiut că obişnuiam să împrumut haine din dressingul ei pentru primele mele şedinţe foto în calitate de stilist", s-a confesat nepoata lui Liz, care a şi pozat în fotografia publicată în publicaţia Glamour într-o rochie care i-a aparţinut lui Taylor.

Foto: Glamour

Comentarii

Modifică Setările