Royals

Nepoata prinţesei Diana s-a căsătorit cu un milonar. Lady Kitty Spencer este mai mică decât mirele cu 32 de ani

Nepoata prinţesei Diana s-a căsătorit cu un milonar.  Lady Kitty Spencer este mai mică decât mirele cu 32 de ani camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Nepoata prinţesei Diana, în vârstă de 30 de ani, s-a căsătorit cu un magnat milionar, în vârstă de 62 de ani, într-o ceremonie fastuoasă în Italia.

Lady Kitty Spencer şi Michael Lewis şi-au unit destinele în faţa prietenilor şi a familiei la Vila Aldobrandini, un conac din Frascati.

Mireasa a purtat  o rochie Dolce & Gabbana din dantelă albă, cu gât înalt. Kitty Spencer nu a optat pentru o coafură sofisticată în ziua marelui eveniment, ci a avut părul strâns într-un coc.

 

Oaspeţii s-au bucurat de cină şi dans, apoi au ieşit pe trenenul conacului, care oferă o vedere spre Roma, pentru a urmări un foc de artificii, relatează Daily Mail.

Printre participanţi s-au aflat surorile miresei, gemenele Eliza şi Amelia, cântăreaţa Pixie Lott şi iubitul ei, modelul Oliver Cheshire, şi vedeta Mark Vandelli. Au participat, de asemenea, soţia actorului Idris Elba, Sabrina, vicontesa Emma Weymouth şi, soţul ei, Ceawlin Thynn.

Nu se ştie dacă verişorii miresei, Harry şi William au reuşit să ajungă la nuntă, dar pare puţin probabil, având în vedere restricţiile de călătorie din cauza coronavirusului.

Lady Kitty este fiica fratelui prinţesei Diana, Earl Charles Spencer, în vârstă de 57 de ani.

Cei doi şi-au păstrat relaţia departe de lumina reflectoarelor după ce au fost surprinşi sărutându-se pentru prima oară în august 2019, în timp ce părăseau Clubul 55 din St Tropez. Lady Kitty, care a fost numită ambasadorul global pentru Dolce şi Gabbana la începutul acestui an, a dezvăluit că îi place să-şi păstreze relaţia departe de ochii curioşilor.

„Nu se întâmpla asta pentru  că nu acord o importanţă iubirii, pentru că, pentru mine, dragostea este cel mai important lucru din lume şi o voi proteja din tot sufletul, nefiind un subiect de discuţie. Problema e că te deschizi în faţa altor persoane care au tot felul de păreri şi pur şi simplu nu este relevant pentru viaţa nimănui, decât pentru a mea şi a familiei mele”. „Aştept cu nerăbdare o viaţă cu adevărat fericită: o căsnicie frumoasă şi copii fericiţi. Sunt  liniştită, pentru că lucrurile se desfăşoară aşa cum ar trebui.

 

 

Modifică Setările