Case Regale

Nepoata Prinţesei Diana se iubeşte cu un bărbat mult mai în vârstă decât ea. Este un magnat american

Nepoata Prinţesei Diana se iubeşte cu un bărbat mult mai în vârstă decât ea. Este un magnat american

Ea are 28 de ani şi ceva gene aristocrate, el 60 şi mulţi bani în cont. Ce-i leagă? Culmea, spun ei, o frumoasă poveste de iubire. Paparazzi i-au surprins prin Manhattan, împreună, pentru prima dată.

Potrivit presei britanice, şi nu numai, nepoata regretatei Diana este cuplată cu Michael Lewis, un magnat de 60 de ani, pe care l-a cunoscut în una din călătoriile tinerei în Statele Unite ale Americii. Cei doi îndrăgostiţi au fost surprinşi, în ipostaze amoroase, prin Manhattan, zilele trecute.

Lady Kitty Spencer şi Michael au părăsit împreună hotelul The Mark din New York, acelaşi în care Meghan Markle şi-a făcut baby shower-ul, după care s-au îndreptat către un taxi care îi aştepta. Relaţia lor este una aproximativ nouă şi nimeni nu ştie mai multe detalii din intimitatea lor.

Nu e prima dată când Lady Kitty are o relaţie cu un bărbat mai în vârstă, anterior ea i-a iubindu-se, timp de patru ani, cu Niccolo Barattieri di San Pietro, în vârstă de 48 de ani. Din păcate, bărbatul a părăsit-o în 2017 pentru a se cupla cu Liz Hurley (53).

 

Modifică Setările