Case Regale

Nepoatele Prinţesei Diana sunt superbe. Gemenele de 29 de ani au atras toate privirile la un eveniment monden

Nepoatele Prinţesei Diana sunt superbe. Gemenele de 29 de ani au atras toate privirile la un eveniment monden camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Sunt gemene, au amândouă 29 de ani şi sunt frumoase foc.

Este vorba despre Lady Amelia şi Lady Eliza Spencer, nepoatele de frate ale regretatei Prinţese Diana, extreme de prezente în peisajul monden londonez şi nu numai.

Fiicele contelui Charles Spencer, fratele mai mic al Dianei, şi verişoarele primare ale Prinţilor Willim şi Harry au fost pur şi simplu ravisante, pe 21 septembrie, la un eveniment Miss Dior organizat în Dusseldorf, Germania.

Surorile mai mici ale lui Lady Kitty Spencer, care au crescut în Africa de Sud, şi-au coordonat ţinutele pentru acest eveniment, alegând rochii cu model asemănător, însă în culori diferite: roşu şi gri. Interesant este că cele două tinere au ales pantofi care să se asorteze cu ţinuta celeilalte.

În Marea Britanie, nepoatele Prinţesei Diana sunt considerate unele dintre cele mai glamouroase prezenţe feminine de pe scena socială londoneză. Privind aceste fotografii, înţelegem de ce…

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările