Lifestyle

Nepotul lui Adrian Năstase a împlinit 2 ani. Uite ce cadou a primit de la Jon Snow din "Game of Thrones"! FOTO

Nepotul lui Adrian Năstase a împlinit 2 ani. Uite ce cadou a primit de la Jon Snow din "Game of Thrones"! FOTO camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

Singurul nepot al fostului premier a fost sărbătorit ieri în familie. Uite cum arată acum Nicolas şi ce jucărie specială a primit de ziua lui.

Adrian Năstase este absolut topil după nepoţelul său, Nicolas. Băiatul lui Andrei şi al Biancăi Năstase a împlinit ieri 2 ani, prilej de o nouă reuniune a familiei, la o terasă din nordul Capitalei, cu specific italienesc, It Cucina.

De-abia reveniţi dintr-o nouă călătorie în patru în Dubai şi Abu Dhabi, Dana şi Adrian Năstase, împreună cu Bianca şi Andrei Năstase s-au bucurat şi de prezenţa celorlalţi doi membri importanţi ai familiei lor, mezinul Mihnea Năstase, alături de iubita lui, Corina Corolevschi, care au venit tocmai de la Bruxelles pentru a-l sărbători pe micuţ.

Printre cadourile primite de Nicolas se numără o maşină cu baterie şi o figurină din seria de jucării Game of Thrones, care pare să poarte semnătura celebrului Kit Harrington. "La mulţi ani! Lui Nicolas, de la Jon Snow", scrie pe cutia primită cadou de cel mic, alături de un autograf a cărui valoare băieţelul o va înţelege abia peste câţiva ani.

Iată câteva fotografii cu Nicolas şi câteva cadre de la aniversarea lui alături de întreaga familie Năstase. (vezi galeria foto)

Modifică Setările