Beyoncé şi Jay-Z vor cânta la nunta prinţului William

Cei doi artişti americani au fost invitaţi să cânte la petrecerea privată organizată după ceremonialul nupţial organizat vineri la Westminster Abbey.

Tabloidul britanic „The Daily Star“ a dezvăluit numele unor artişti care vor fi prezenţi la nunta prinţului William cu Kate Middleton. Dacă Victoria şi David Beckham ori Elton John nu mai reprezintă nicio surpriză, numele lor fiind deja anunţate de presa britanică în urmă cu câteva săptămâni, aflăm că pe lista invitaţilor se regăsesc şi regizorul Guy Ritchie, cântăreaţa Josh Stone, campionul olimpic de nataţie Ian Thorpe şi actorul Rowan Atkinson („Mr. Bean“).

Un alt cuplu pe care William şi Kate şi l-au dorit alături, la nunta lor, este cel format din cântăreaţa Beyoncé şi rapperul Jay-Z, care vor avea şi un moment artistic în cadrul petrecerii private.

„Atât William cât şi Kate sunt mari fani ai cântăreţei Beyoncé şi ai rapperului Jay-Z. Ei îşi doresc ca ziua nunţii lor să fie cu adevărat specială şi ce ar fi mai impresionant decât să-i invite pe «regii muzicii pop» să cânte la petrecerea lor de nuntă?“, a declarat o sursă pentru acelaşi tabloid britanic.

„Will şi Kate vor organiza o recepţie oficială la care vor participa câteva sute de oficiali şi demnitari, iar apoi vor organiza o petrecere mai puţin formală, la care sunt invitaţi prietenii lor apropiaţi. Amândoi vor o recepţie mai puţin tradiţională şi mai personală“, a adăugat aceeaşi sursă.

Şi, dacă tot trebuie să ajungă săptămâna aceasta la Londra, Beyoncé a profitat de ocazie pentru a susţine în mai multe oraşe europene o serie de show-uri prin care îşi promovează noul ei single, intitulat „Girls Who Run The World“.

Foto: Northfoto

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA