VIDEO: Heidi Klum, goală în videoclipul lui Seal

Secretele de budoir ale celebrului cuplu sunt dezvăluite cu ocazia lansării noului album al câtăreţului.

Cine spune că pasiunea se stinge odată cu căsătoria? Seal (47) şi Heidi (37) sunt mai tandri ca oricând şi nu se feresc să o arate tuturor. Ei apar goi în videoclipul pentru piesa „Secret“, de pe albumul „Seal 6: Commitment“ şi împărtăşesc cu toată lumea momentele lor intime. Primele imagini din materialul video al lui Seal au apărut deja pe internet şi au fost dezvăluite de US Weekly. Cei doi iubiţi au fost surprinşi goi, într-o serie de scene pasionale.

Heidi spune că i-a fost foarte uşor să filmeze acest clip, pentru că totul venea firesc, natural: „E povestea a doi oameni care se iubesc. Soţul meu e aşa cum am visat şi cum n-am crezut vreodată că poate fi cu adevărat. Sunt foarte norocoasă că l-am întâlnit pe soţul meu, mai ales într-un moment al vieţii mele când chiar aveam nevoie de cineva ca el“, a declarat ea. „Cântecul, filmările, totul e despre povestea noastră de dragoste“, a adăugat Seal.

Heidi Klum şi Seal sunt căsătotoriţi din mai 2005 şi au împreună trei copii, pe Henry (5), Johan (4) şi Lou Sulola (1). Fotomodelul mai are o fiică dintr-o relaţie anterioară cu Flavio Briatore, pe Leni Klum (6).

Vizionează aici videoclipul piesei „Secret“:

Foto: pagina personală, www.usmagazine.com

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA