News

Nici bine nu s-a finalizat divorţul lui de Fergie, că Josh Duhamel este deja fericit lângă altă femeie. Cât de frumoasă este noua lui iubită!

Nici bine nu s-a finalizat divorţul lui de Fergie, că Josh Duhamel este deja fericit lângă altă femeie. Cât de frumoasă este noua lui iubită!

Starul din Transformers vrea să uite de divorţul greoi şi să iubească din nou

Şi asta pare că face. Mai ales după ce a fost văzut pe aeroportul din Toronto (foto sus) alături de iubita lui cu 22 de ani mai tânără. Josh o săruta cu foc pe noua lui iubită, Audra Mari, fostă Miss World America. Actorul de 47 de ani şi frumoasa de 25 (foto jos) nu şi-au confirmat oficial relaţia, însă apropiaţii spun că sunt împreună din... luna mai.

Bingo! Aici avem o legătură clară: mai este şi luna în care în realitate Fergie a depus actele de divorţ. Cam târziu, nu? Fiindcă ea şi Josh s-au separat din septembrie 2017. Aşadar, din toamna lui 2017 şi până în primăvara lui 2019, lumea îi credea deja divorţaţi, dar Fergie nici măcar nu depusese actele... Iar asta pentru că artista nu şi-a dorit în ruptul capului divorţul şi a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a-l păstra pe Josh. Iar amânarea cu un an şi jumătate a depunerii actelor a făcut parte dintre măsurile sale disperate: Fergie a sperat că între timp, Josh s-ar putea răzgândi în privinţa divorţului. "Nu acesta a fost planul meu. Eu mi-am dorit să rămânem împreună pentru totdeauna", a dezvăluit Fergie. "Îl iubesc pe Josh, el este tatăl copilului meu, iar acesta va fi proiectul nostru comun pentru totdeauna." Din păcate, însă, Josh a pornit deja pe alt drum, alături de Audra Mari - cu care este posibil să fie chiar de mai mult timp, dar din respect pentru Fergie, mama fiului său, Josh să fi ales să le-o prezinte pe Audra prietenilor lui abia în luna mai, când şi Fergie a depus actele de divorţ.

Fergie şi Josh Duhamel au început să fie împreună în 2004, s-au logodit în decembrie 2007, doi ani mai târziu s-au căsătorit în Malibu, iar în 2013 a venit pe lume fiul lor, Axl, de care amândoi încearcă acum să aibă grijă cât mai bine.

Foto : Profimedia, GettyImages, Instagram

Modifică Setările