Vedete

Nici despărţirile nu sunt obişnuite pentru Elon Musk. Excentrica sa fostă parteneră se gândeşte să se facă lesbiană pe altă planetă după relaţia cu el

Nici despărţirile nu sunt obişnuite pentru Elon Musk. Excentrica sa fostă parteneră se gândeşte să se facă lesbiană pe altă planetă după relaţia cu el camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Grimes nu mai este partenera lui Elon Musk şi declaraţiile sale post despărţire ne pun puţin pe gânduri.

Nu ne aşteptam să aibă tabieturi de oameni obişnuiţi, dar mama lui X Æ A-Xii nu zice că-şi ia câmpii, ci că se mută pe altă planetă şi acolo se face lesbiană.

Glumă sau nu, zvonurile că Musk şi Grimes nu mai formează un cuplu au apărut de vineri. În exclusivitate pentru PageSix, excentrica fostă parteneră a vizionarului fondator Tesla a spus că va coloniza cu lesbiene una din lunile planetei Jupiter, cunoscut fiind proiectul lui Musk şi SpaceX cu NASA în valoare de 178 milioane de dolari de a descoperi dacă luna de gheaţă a lui Jupiter, una dintre cele 79 de luni ale planetei, ar putea fi locuită.

Potrivit aceleiaşi surse, Musk şi Grimes au convenit să ia o pauză după trei ani de relaţie, însă îşi vor creşte în continuare, împreună, băieţelul de 1 an cu nume la fel de excentric precum părinţii săi, X Æ A-Xii.

Elon, în vârstă de 50 de ani, a declarat: ”Suntem semi-despărţiţi, ne vedem des şi ne înţelegem grozav.”

În luna martie, Grimes spunea că vrea să îl ajute pe Musk să colonizeze planeta Marte.

Atunci, ea posta pe Instagram: ”Pregătită să mor cu pământul roşu de pe Marte la picioare”.

Voia să se mute acolo după ce împlineşte 50 de ani şi să ”facă muncă fizică” până ce moare.

Misiunea lui Musk alături de compania sa Space X este să ducă oamenii pe planeta roşie până în 2026.

Foto: Instagram şi Profimedia

Comentarii

Modifică Setările