Gossip

Nici fanii nu le-au recunoscut! Divele de la noi, în ipostaze absolut surprinzătoare!

Nici fanii nu le-au recunoscut! Divele de la noi, în ipostaze absolut surprinzătoare! camera-retro icon Vezi galeria 13 poze

Sunt ele, în mod obişnuit, cameleonice datorită domeniului în care activează, însă chiar şi aşa, vedetele din showbiz-ul autohton tot au mai găsit câte un look cu care să-şi surprindă fanii.

Chit că filmau un videoclip sau participau la o emisiune TV ori, de ce nu?!, se plictiseau prin casă şi nu mai ştiau ce să facă, vedetele s-au pozat aşa cum admiratorii lor nu le-au văzut niciodată. Şi-au schimbat coafura, culoarea părului, peruca, au adoptat o atitudine nouă, care a venit la pachet cu o ţinută complet diferită faţă de ce poartă ele în mod normal, indiferent de explicaţie, aproape că nu le mai recunoaştem pe divele cameleonice de la noi.

Ţi-o puteai închipui pe Sore brunetă şi în costum popular? Ce-i drept, participa la o emisiune care presupune o schimbare drastică de look, Te cunosc de undeva?. Apoi Adelina Pestriţu e la polul opus! Ea a încercat o perucă albă doar pentru că aşa a vrut ea. S-a pozat apoi şi a postat imaginea surprinzătoare pe contul ei de Facebook. Ai recunoscut-o?

Mult mai ponderate se pare că au fost Mihaela Rădulescu, care este o doamnă în toată splendoarea cuvântului în imaginile postate pe social media, şi Andreea Marin, care s-a afişat online într-o ţinută de-o eleganţă greu de egalat, cu o trenă de flori superbă. Nici Loredana nu s-a lăsat mai prejos! După ce a adoptat o ipostază retro – care, fie vorba între noi, nu-i stă deloc rău! – s-a aşezat pur şi simplu pe tron, în calitate de regină a muzicii româneşti. Şi are perfectă dreptate să ocupe asemenea loc!

Dacă pe Andreea Marin am mai admirat-o de numeroase ori în ipostaze clasice, elegrante, în constum de baie, zbenguindu-se pe plajă, nu prea ne-a fost dat s-o vedem. Iar despre Elena Gheorghe ce putem spune? Arată bine în orice, chiar şi-n ţinute strălucitoare, cu tentă indiană, care-i pun în valoare trăsăturile frumoase ale feţei, nu?

Apoi Andreea Bălan a schimbat şi ea macazul. De la outfit-urile pe care le preferă de obicei – şi care-i permit libertate absolută în mişcări, pe scenă – a trecut la o rochie elegantă, care-i pune în evidenţă feminitatea şi formele flatante ale trupului (pentru revista Touch, ce-i drept). Schimbare de 180 de grade? Admiraţi galeria foto şi vă veţi convinge!