News

Nici vorbă de despărţire. Lidia Buble şi Răzvan Simion sunt mai îndrăgostiţi ca niciodată

Nici vorbă de despărţire. Lidia Buble şi Răzvan Simion sunt mai îndrăgostiţi ca niciodată

În ultima vreme s-a tot zvonit în presă că Lidia Buble şi matinalul de la Neatza, Răzvan Simion, ar fi despărţiţi, dar marţi seara, cei doi au închis gurile răutăcioşilor.

Lidia a fost prezentă la unul dintre cele mai importante evenimente de premiere a artiştilor români, iar Răzvan Simion, deşi în cârje, i-a fost alături. Este cea mai recentă apariţie a cuplului care, de câteva luni a lipsit de la evenimente. Nici pe conturile de social media nu şi-au mai pus fotografii împreună.

Este adevărat că Răzvan a trecut printr-o perioadă mai dificilă după ce şi-a fracturat piciorul şi a trebuit să poarte gips, dar acum se recuperează şi poate merge ajutat de cârje. Aşa că nimic nu l-a împiedicat pe prezentatorul TV să-i stea alături iubitei sale la Media Music Awards 2017, eveniment în cadrul căruia Lidia a câştigat două premii importante - Best Featuring  şi Winter Hit.

Prima apariţie publică după zvonurile despărţirii. ( Foto Libertatea)

Cei doi au apărut pe Green Carpet, s-au ţinut de mână şi chiar s-au distrat, aşa că nu e vorba de o despărţire, ci de o relaţie închegată, căci Lidia i-a fost sprijin lui Răzvan pe tot parcursul acestor două luni, de când a fost operat la picior.

Mai mult, de dimineaţă, cântăreaţa şi-a lansat noua piesă, "Cămaşa",  la Neatza şi, cu această ocazie i-a făcut o surpriză romantică iubitului său. I-a dedicat piesa în întregime, o melodie de dragoste despre sentimentele sale faţă de bărbatul care îi este partener de viaţă de mai bine de un an de zile. A cântat special pentru Răzvan, l-a ţinut de mână, l-a sărutat pe obraz şi i-a spus emoţionată: ”Eu te-aş purta pe mine şi o viaţă!”

Foto: Captură Neatza, Libertatea

Modifică Setările