News

Nick Cannon, fostul soţ al lui Mariah Carey, trece printr-o tragedie fără margini. Fiul său cel mic a murit la vârsta de numai 5 luni

de admin

Nick Cannon, fostul soţ al lui Mariah Carey, trece printr-o tragedie fără margini. Fiul său cel mic a murit la vârsta de numai 5 luni camera-retro icon Vezi galeria 11 poze

Cunoscutul comediant şi-a stăpânit cu greu lacrimile în timpul show-ului său, unde a şi făcut dureroasa dezvăluire.

Nick Cannon e un comic talentat, deşi lumea întreagă îl cunoaşte mai mult pentru mariajul pe care l-a avut cu artista Mariah Carey, cu care are doi copii, gemenii Monroe şi Morrocan, acum în vârstă de 10 ani şi jumătate.

După răsunătorul divorţ de diva muzicii pop, încheiat în noiembrie 2016, Nick Cannon a trecut din relaţie în relaţie, nu fără a lăsa "urme". În timp record, el a devenit tatăl altor 5 copii: un băiat şi o fată cu Brittany Bell, o pereche de gemeni cu Abby De La Rosa şi un alt băiat cu actuala iubită, modelul Alyssa Scott.

Zen era cel de-al şaptelea copil al lui Nick, născut pe 23 iunie, un copil vesel şi haios, care a început să aibă probleme de sănătate la 2 luni. Părinţii au remarcat faptul că respira greoi şi că avea capul mai mare decât normal, moment în care medicii au descoperit că bebeluşul avea hidrocefalie, anume o acumulare de lichid în creier, care necesita o intervenţie chirurgicalăde urgenţă.

Din păcate, afecţiunea a devenit malignă şi a început să acapareze tot mai mult din creierul bebeluşului şi, de Ziua Recunoştinţei, au înţeles că pierd lupta cu boala, cu toate eforturile medicilor de a-l salva.

"Alyssa a fost cea mai puternică femeie, nu s-a plâns, nu ne-am certat, nu a fost nervoasă, a fost emoţională când a trebuit, dar a fost şi este cea mai bună mamă". a spus Nick Cannon despre partenera sa, în cadrul talkshow-ului său, neuitând să le mulţumească aluziv atât fostei sale soţii, Mariah, cât şi celorlalte foste partenere de viaţă, pentru înţelegerea de care au dat dovadă, lăsându-l să aibă în preajmă toţi copiii. De altfel, într-una dintre fotografiile din colajul ce se derula pe fundal, îi putem vedea pe Monroe şi Morrocan alături de el şi de gemenii Zion şi Zillion, născuţi de Abby De La Rossa tot în iunie.

"În weekend, am încercat să petrec cât mai mult timp cu fiul meu. Duminică ne-am trezit devreme, ne-am dus pe malul oceanului, mi-am ţinut fiul în braţe la răsărit... Mi-am ţinut în braţe fiul pentru ultima oară", a povestit el, în timp ce-l năpădeau lacrimile. "Mă pregăteam să vin spre New York, aşa cum fac de-obicei la final de weekend, să fiu aici cu voi, dar a trebuit să mă întorc din drum".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NICK CANNON (@nickcannon)

Nick Cannon a revenit, însă, la New York, pentru a le spune tuturor povestea sa şi pentru a recunoaşte că este "vulnerabil, dar voi trece peste asta". "Mulţi oameni suferă aşa cum o fac eu acum, aşa că luaţi-i în braţe pe cei dragi, sărutaţi-i, spuneţi-le că îi iubiţi, sunt sărbătorile...", a încheiat Nick Cannon unul dintre cele mai dureroase discursuri ţinute vreodată în faţa publicului său.

FOTO: capturi  

Comentarii

Modifică Setările