Gossip

Nick Cannon o ameninţă pe Mariah Carey cu o autobiografie bombă

Nu a reuşit să obţină 30 de milioane $ la divorţ şi nici nu se mulţumeşte cu „frimiturile“ de 10 milioane $ oferite de fosta lui consoartă. Aşa că, pentru a i se face pe plac, a găsit cu ce s-o şantajeze.

Războiul partajului dintre Mariah Carey (45) şi Nick Cannon (34) pare nesfârşit. După şase ani de mariaj, în decembrie 2014, cei doi au hotărât să divorţeze.

Evident, gemenii Monroe şi Moroccan (4) sunt şi ei motiv de ceartă între foştii soţi, neajungând la un consens cu privire la custodie.

De fapt, tocmai de asta se leagă Nick în demersurile sale pentru a scrie o autobiografie explozivă, în care ameninţă că „va divulga despre consumul de droguri, ciudatele obiceiuri alimentare, psihozele, bârfele de culise despre alţi colegi de breaslă şi plăcerile sexuale, dar şi despre abilităţile materne ale lui Mariah., care pot fi foarte dureroase pentru aceasta“, spune o sursă din anturajul actorului.

„Iar Nick va explica pe larg şi de ce crede că el ar trebui să primească custodia completă a gemenilor. Şi-aşa, Mariah a spus că ea nu voia copii, iar Nick e dispus să spună tuturor motivul pentru care nu voia să devină mamă“, mai susţine aceeaşi sursă, care confirmă şi faptul că fostul soţ al cântăreţei a bătut palma cu editura Simon & Schuster, Gallery Books.

Asta nu este decât o altă modalitate de a-i forţa mâna artistei să-i ofere mai mult de 10 milioane $ la partaj, el plusând până la suma de 30 de milioane $, cu mult mai mult decât e stipulat în contractul prenupţial. În definitiv, el n-a reuşit să adune decât 20 de milioane $ - mare parte şi datorită mariajului cu Mariah - , pe când fosta lui soţie are o avere de 225 de milioane $! Iar tot acest şantaj o dezgustă pe cântăreaţă, care s-a îngrăşat îngrijorător în ultimul timp, mai ales din pricina stresului prin care Nick o face să treacă.

Foto: pagina oficială

Modifică Setările