News

Nick Nolte, trecerea de la Prinţul mareelor la ''cerşetorul'' cu miliarde în cont. Actorul nu mai are nimic în comun cu bărbatul iubit de Barbra Streisand

Nick Nolte, trecerea de la Prinţul mareelor la ''cerşetorul'' cu miliarde în cont. Actorul nu mai are nimic în comun cu bărbatul iubit de Barbra Streisand camera-retro icon Vezi galeria 13 poze

Avea lipici la femei şi putea duce roluri grele. Nick Nolte a fost numit, alternativ, unul dintre cei mai buni actori ai generaţiei sale, cel mai sexy bărbat în viaţă” şi ''o mizerie alcoolică cu părul sălbatic''. Astăzi, la 78 de ani, faimosul actor e în cădere liberă din cauza alcoolului şi a exceselor de tot felul, semn că traiul furtunos pe care l-a adoptat i-a jucat feste.

Nolte nu mai era nimic din figura impunătoare pe care o afişa în Om bogat, om sărac sau în Prinţul mareelor, se îmbracă neglijent şi poartă mai tot timpul barbă, iar ochii săi, de un albastru nepieritor, emană tristeţe, nu opulenţă.

Astăzi, nici nu ai putea crede că până şi Barbra Streisand a încercat să îi pună lumea la picioare ca să îi intre în graţii. Ba mai mult, a făcut tot posibilul să îl facă să se mute cu ea. Cei doi au împărţit ceva sentimente când filmau pentru producţia Prinţul mareelor, dar Nolte se dedica atunci creşterii fiului său şi prefera mai mult aventurile.

"Am fost atras puternic de ea, la fel cum era şi de mine, atât de mult încât am ştiut că la început trebuie să vorbim despre motivele pentru care nu ar trebui să alunecăm într-o relaţie romantică în timp ce lucram”. povestea actorul pentru Daily Mail. "Puteam trăi cu fantezia unei relaţii, dar o legătură fizică nu ar fi supravieţuit",  Şi aşa a şi fost. Idila a luat sfârşit când cei doi nu au mai împărţit platoul de filmare.

Zilele trecute, Nick Nolte a fost surprins pe stradă de paparazzii. Nolte se plimba cu bicicleta şi purta o cămaşă şi pantaloni scurţi de culoare roz, semn că vorbele aruncate de cârcotaşi îl lasă rece.

Starul american a fost căsătorit de patru ori şi are doi copii, un fiu în vârstă de 32 de ani, pe nume Brawley Nolte, din căsătoria cu Rebecca Linger şi o fiică, Sophie, în vârstă de 11 ani. Nolte este căsătorit cu actriţa Clytie Lane din 2016.

 

 

 

 

Modifică Setările