Royals

Nicolae al României recunoaşte, în sfârşit: "Sunt tatăl copilului Nicoletei Cîrjan”

Nicolae al României recunoaşte, în sfârşit: "Sunt tatăl copilului Nicoletei Cîrjan”

O mărturisire ce vine la aproape 4 ani de la excluderea nepotului Regelui Mihai din linia de succesiune.

În urmă cu trei ani şi jumătate, fostul principe Nicolae se afla în mijlocul unui scandal de paternitate. La acea vreme, o fostă colaboratoare a sa, Nicoleta Cîrjan, devenea mămica unei fetiţe, botezate Iris Anna - cel mai probabil după Regina Ana. Potrivit Nicoletei Cîrjan, tatăl micuţei refuzase orice implicare, iar ea şi-a asumat singură "sarcina şi creşterea copilului".

Şi, în timp ce fetiţa era crescută la bunica din Braşov, Nicolae al României rămâne fără titlul regal şi cerea să facă testul de paternitate - refuzat, spune el, de trei ori la rând de Nicoleta Cîrjan.

Iată însă că, la 4 ani de la excluderea sa din linia de succesiune, nepotul Regelui Mihai îşi recunoaşte, finalmente, paternitatea.

"În urma insistenţelor mele de a face testul privind stabilirea paternităţii presupusului meu copil, doamna Nicoleta Cîrjan a acceptat realizarea acestuia. Rezultatul a fost pozitiv, reieşind că sunt tatăl copilului ei", se arată într-un mesaj publicat astăzi pe pagina personală de Facebook a lui Nicolae al României.

"Având în vedere contextul în care acest copil a venit pe lume, faptul că nu am avut o relaţie cu mama acestuia, mi-am asumat responsabilitatea legală faţă de acesta. Din raţiuni care ţin de protejarea intereselor superioare ale copilului, consider că orice aspect legat de viaţa acestuia este de natură strict privată. Din dorinţa expresă de a proteja copilul şi pentru a nu-l supune niciunui risc mediatic sau de bullying, am decis să încetez orice alte comentarii pe marginea acestui subiect."