Case Regale

Nicolae al României s-a întors la munca de jos. Uite ce au făcut în weekend el şi soţia sa FOTO

Nicolae al României s-a întors la munca de jos. Uite ce au făcut în weekend el şi soţia sa FOTO camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Deja a devenit o adevărată tradiţie ca, în fiecare an, cuplul princiar să se înarmeze cu lopeţi şi să petreacă o zi întreagă în câmp, la "marea plantare".

Este vorba, binînţeles, despre acel demers de împădurire a zonelor defrişate, acţiune pe care nepotul Regelui Mihai îl susţine de ani buni şi pe care anul acesta a organizat-o prin propria fundaţie.

Astfel, Asociaţia Principele Nicolae a reuşit să mobilizeze mai mulţi voluntari care au ajutat la plantarea a 12.000 de puieţi în localitatea Ghimpaţi, comuna Schitu, din judeţul Giurgiu. "Marea plantare" a avut loc sâmbătă şi este ultima din acest an.

"Ne-au fost alături voluntari de toate vârstele, mulţi veniţi din oraşe îndepărtate, cărora vrem să le mulţumim! Îi felicităm pentru exemplul dat şi pentru rezultate. Fără ajutorul voluntarilor si sponsorilor, acest eveniment nu ar fi fost posibil!", a transmis Nicolae al României la finalul acţiunii.

De altfel, acesta nu face decât să ducă mai departe un gest pe care l-a văzut şi la bunicul său, Regele Mihai, care a participat la o plantare similară în 1939, la serbarea sădirii pomilor în pădurea Pustnicul.

Modifică Setările