Royals

Nicolae al României şi-a reluat tururile pe bicicletă. Iată-l pe Via Transilvanica FOTO&VIDEO

Nicolae al României şi-a reluat tururile pe bicicletă. Iată-l pe Via Transilvanica FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 24 poze

Fostul Principe rămâne un mare pasionat al ciclismului montan şi nu se dă în lături de la traseele off-road.

Să vezi un prinţ plin de noroi din cap până în picioare, dar fericit, cu acel zâmbet pe care doar adrenalina şi libertatea absolută i-l conferă, nu e o imagine tocmai tipică. Dar iată că Nicolae al României nu se fieşte să-şi testeze limitele, să o ia pe trasee nebătătorite ori chiar să se murdărească până în vârful nasului, dacă astfel îşi poate oferi o aventură de neuitat.

Ca şi în alţi ani, Nicholas Medforth Mills (pe numele său din buletin) şi-a luat bicicleta şi s-a avântat, alături de un camarad al său, într-o aventură pe două roţi, de data aceasta pe traseul Via Transilvanica, al cărui ambasador a devenit. Practic, timp de trei zile, el şi noul său prieten din Bistriţa, campionul naţional la trial Levente Ianoşi, au parcurs distanţa de la Putna la Vatra Dornei pe un traseu cu dificultate ridicată, unde se recomandă echipament profesionist şi pregătire fizică bună.

“Eu am plecat de la Putna până la Vatra Dornei pe un traseu plin de provocări şi poate cea mai dificilă bucată din Via Transilvanica. Porţiunea Suceviţa - Sadova este foarte grea, chiar dacă ai un Mountain Bike enduro (şi recomand să ai!), vei merge mai mult pe lângă bicicletă fiindcă terenul este extrem de abrupt, dar când ajungi sus pe vârful dealului, va fi meritat tot efortul. Bucovina iţi dăruieşte un peisaj pitoresc, oameni călduroşi şi mâncare bună”, ne spune Nicoale al României.

Via Transilvanica, mai exact partea de Bucovina, este un traseu foarte frumos de făcut cu bicicleta, cu peisaje de vis, dar e mai degrabă recomandat bicicliştilor avansaţi şi cu experienţă pe o bicicletă de enduro. În 4 zile se poate parcurge traseul fără probleme, dar e vorba mai mult de push bike, decât de coborâre (lucru menţionat şi în ghid!!!). Citiţi cu atenţie ghidul, echipaţi-vă corespunzător şi porniţi la o aventură frumoasă pe plaiurile Bucovinei”, le transmite amatorilor de ciclism motan şi Levente Ianoşi. (vezi mai multe în galeria foto)

FOTO: Principele Nicolae al României, Levente Ianoşi

Comentarii

Modifică Setările