Royals

Nicolae al României şi soţia sa, prezenţi la slujba de la Mânăstirea Curtea de Argeş pentru Regina Elena FOTO&VIDEO

Nicolae al României şi soţia sa, prezenţi la slujba de la Mânăstirea Curtea de Argeş pentru Regina Elena FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 17 poze

Strănepotul Reginei Elena nu putea lipsi de la ceremoniile dedicate aducerii în ţară a rămăşiţelor acesteia, la aproape 70 de ani de la exilul impus.

Zi istorică pentru Familia Regală, care s-a reunit cu un alt prilej plin de emoţie, reînhumarea Reginei Mamă Elena la Mânăstirea Curtea de Argeş, unde îşi dorm somnul de veci şi ceilalţi regi ai Româneşti.

L-am căutat cu privirea pe Nicolae al României la ceremonia de la aeroport, organizată de Casa Regală la sosirea sicriului regal adus din Elveţia. Dar nu l-am putut vedea alături de Majestatea Sa Margareta, Principele Radu, Principesa Maria şi Principesa Sofia.

În schimb, ne-am bucurat să-l vedem ajungând la Mânăstirea Curtea de Argeş, acolo unde trupul Reginei Elena a ajuns, după un scurt popas la Palatul Elisabeta.

Slujba de pomenirea de la Curtea de Argeş a reunit întreaga familie, Nicolae al României fiind însoţit, cum era de aşteptat, de Alina-Maria. La fel ca celelalte doamne din Familia Regală, tânăra sa soţie a îmbrăcat o ţinută în gri şi negru şi a purtat cercei cu perle. 

Faptul că cuplul princiar a stat împreună cu ceilalţi membrii ai familiei regale reprezintă un pas important în refacerea relaţiilor, destrămate în anul morţii Regelui Mihai.