Royals

Nicolae al României şi soţia sa vorbesc despre nuntă în "Point de vue"

Nicolae al României şi soţia sa vorbesc despre nuntă în "Point de vue"

Cuplul, a cărei popularitate este în creştere nu doar în ţară, ci şi peste hotare, a apărut în presa franceză cu un interviu exclusiv.

Nicolae al României şi soţia sa, Alina, au stabilit data nunţii pentru luna septembrie. După cununia civilă, care a avut loc în luna octombrie 2017 în Anglia, slujba religioasă va avea loc în România.

La cununia civilă, Alina-Maria Binder a purtat un constum naţional transilvănean moştenit de la bunica sa, care obişnuia să-l poarte în anii '40.

Informaţiile au fost dezvăluite în cadrul unui interviu apărut în cel mai recent număr al publicaţiei franceze "Point de vue", care a fost realizat la Bucureşti.

Nepotul Regelui Mihai a rememorat ziua înmormântării Majestăţii Sale, un moment de mare durere personală, dar şi de mare însemnătate pentru istoria naţională: "Cred că România a conştientizat, în sfârşit, ceea ce a reuşit bunicul meu să realizeze pentru istoria sa. Opiniile, amintirile şi emoţiile pe care fiecare le-a avut vizavi de acele vremuri au devenit foarte concrete în acele zile. (...) Pentru mine, a fost evident un moment dureros, care a fost îngreunat şi de faptul că n-am putut să-mi iau adio de la el. (...) Bunicul meu a dat totul ţării sale, într-un moment critic. El reprezenta valori morale foarte puternice. Să-i vezi pe tineri stând zece ore la coadă pentru un singur minut în faţa sicriului său este pentru mine un semn că putem construi un viitor mai bun pentru România".

   

În acest context, Nicolae al României a dezvăluit că nu are o relaţie bună cu Majestatea Sa Margareta, dar că speră că, totuşi, familia îi va fi alături la nunta din acest an.

”Din păcate, relaţiile dintre noi nu sunt bune şi asta n-a fost alegerea mea. Ultima oară ne-am întâlnit la finalul lunii ianuarie, la parastasul de 40 de zile al bunicului meu. Am încercat să mă port cu respect, dar n-am schimbat niciun cuvânt. Nici în prezent nu există comunicare între noi, nici cu mătuşa mea, nici cu mama mea”, a spus Nicolae.

   

”Tot ceea ce putem să vă spunem este că nunta va avea loc în România, în luna septembrie. (...) Eu vorbesc des la telefon cu sora mea şi ştiu că ea va fi alături de noi. Cât despre mama mea şi mătuşile mele, evident că ele sunt invitate şi sper din toată inima că vor putea fi lângă noi şi că vom putea fi astfel o familie unită”, a mai spus fostul Principe Nicolae, care speră să-şi recapete titlul şi să ajungă la un consens cu ceilalţi membrii ai Familiei Regale.

Foto: capturi "Point de vue"

Modifică Setările