Interviu

Nicole Cherry, la OK! TV LIVE despre noul iubit: „Eu îl văd ca pe un om matur şi înţelegător”

Nicole Cherry, la OK! TV LIVE despre noul iubit: „Eu îl văd ca pe un om matur şi înţelegător”

Invitată în studioul OK! TV LIVE, Nicole Cherry a vorbit deschis despre noile sale hituri şi noua sa iubire

Peste 15 milioane de vizualizări a strâns clipul noii sale piese, „Dansează amândoi”. „Un succes pentru care mă bucur pentru că a venit organic. Este prima colaborare cu Randi şi Famous Production. Am primit piesa pe mail de la cei de la Famous la 12 noaptea şi mi-au spus că ei cred că aş putea s-o cânt foarte bine. Din primele secunde mi s-a făcut pielea de găină. M-am dus în cameră la ai mei şi le-am spus: «Cred că avem un hit!». Iniţial, s-au speriat, pentru că îţi dai seama, să intre cineva la 12 noaptea peste tine: «Mama, tata, treziţi-vă!». Dar îmi place să împărtăşesc cu ai mei lucrurile care mă bucură”, a povestit Nicole.

„Îmi place să stau cu ai mei. Poate în momentul în care voi simţi că e timpul să fac o schimbare şi să mă mut o s-o fac. Dar acum nu mi se pare firesc să stau singură. De ce să mă mut de la bine? Când mama îmi face toate poftele şi tata mă ajută oricând am nevoie?! Tata mă ajută să iau decizii când e vorba de ales piese, de contracte, de absolut tot”, a mai declarat artista care luna viitoare, pe 5 decembrie, va împlini 20 de ani.

„Am trecut printr-o lecţie de viaţă. S-a întâmplat la un moment dat să fiu încăpăţânată, pentru că aşa e firea mea. Ne-am cam contrazis atunci, eu şi tata, pentru că el avea o părere diferită faţă de a mea. Şi în cele din urmă el a avut dreptate. Dar nu mă refer aici la fosta relaţie. Tata nu se implică în viaţa mea sentimentală. Mă avertizează dacă e ceva care nu-i dă lui încredere, dar dacă eu vreau să continui, nu se opune.”

Cât despre noua relaţie, pe care a ales s-o facă publică prin două postări pe contul său de Instagram, Nicole a spus: „Momentan suntem la început. Şi nu e greu. Oricum relaţiile sunt frumoase la început. Sperăm să o ţinem aşa. Eu îl văd ca pe un om matur şi înţelegător. Vreau să cred că şi eu sunt suficient de matură şi într-o relaţie e important să ne înţelegem unul pe celălalt şi să îl accepţi pe cel de lângă tine cu tot cu defecte. Pentru că eu nu cred că oamenii se schimbă...”

Urmăreşte interviul integral mai jos.

 

 

Modifică Setările