News

Nicole Kidman a arătat ca o divă de altădată la premiera noului ei film, în care o joacă pe Lucille Ball

Nicole Kidman a arătat ca o divă de altădată la premiera noului ei film, în care o joacă pe Lucille Ball camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Nicole Kidman a arătat, încă o data, că este una dintre marile dive ale Hollywood-ului.

Actriţa de 54 de ani a fost cu adevărat ravisantă aseară la premiera din Los Angeles a filmului Being The Ricardos, în care australianca joacă alături de Javier Bardem.

Nicole a cucerit cu adevărat covorul roşu în rochia ei de un bleu pudrat, creaţie Armani Privé, pentru premiera filmului în care diva interpretează o altă divă a Hollywood-ului de altădată, iconul de televiziune Lucille Ball.

Şi ca un omagiu adus acestui nume mare, prin ţinuta ei, Nicole a adus pe covorul roşu glamourul de altădată din Cetatea Filmului. Kidman a purtat o rochie amplă, din tul, cu detalii strălucitoare la nivelul pieptului, iar părul a fost prins lejer, într-un stil apropiat de cel retro.

La rândul lui, Javier Bardem, în vârstă de 52 de ani (care-l interpretează pe soţul lui Lucille Ball în film), a arătat deosebit de chipeş şi de elegant în smokingul lui negru, cu cămaşă neagră.

În pelicula despre care vorbim, transformarea actriţei australience este uluitoare, Nicole Kidman părând copia perfectă a legendarei Lucille Ball, cu părul roşu şi coafura retro potrivită acelor vremuri, şi anume mijlocul anilor ‘50.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările