Oscars

Nicole Kidman, eleganţă desăvârşită pe covorul roşu. Iată cele mai frumoase rochii purtate de actriţă la Oscaruri!

Nicole Kidman, eleganţă desăvârşită pe covorul roşu. Iată cele mai frumoase rochii purtate de actriţă la Oscaruri! camera-retro icon Vezi galeria 17 poze

Silueta perfectă a actriţei şi stilul ei absolut fermecător au făcut tot timpul ravagii pe covorul roşu, încă de pe vremea când a apărut, la Oscaruri, alături de superstarul Tom Cruise şi toată lumea se întreba cine e frumoasa. De-a lungul anilor, Nicole a făcut făcut un progres fantastic la capitolul imagine şi dă clasă, chiar şi la cei 51 de ani pe care-i are, tuturor junelor de la Hollywood.

Pe vremea când forma un cuplu cu Tom Cruise şi îl însoţea pe acesta la cele mai importante evenimente din cinematografie, Nicole Kidman era o tânără foarte înaltă (are 1,8m), vizibil stângace şi copleşită de atenţia pe care începea să o primească.

Pe vremea aceea, nu beneficia încă de serviciul celor mai pricepuţi stilişti, iar acest lucru sărea în ochi fără doar şi poate. În plus, nici nu afişa vreun stil anume, nu-şi găsise încă felul personal de-a se prezenta în faţa publicului. Însă, odată devenită doamna Cruise, întreaga lume (bună) i s-a aşezat la picioarele ei frumoase, iar actriţa a început pur şi simplu să strălucească de fiecare dată când îşi făcea apariţia pe covorul roşu!