News

Nicole Kidman şi-a sărbătorit cei 51 de ani pe platourile de filmare

Nicole Kidman şi-a sărbătorit cei 51 de ani pe platourile de filmare camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

<> on April 24, 2018 in New York City.

Cei 51 de ani au găsit-o făcând ceea ce-i place cel mai mult: filmând. Nicole Kidman a decis să nu-şi ia liber de ziua sa de naştere, ci să filmeze, conform programului, noile episoade ale serialului succes ”Big Little Lies”. Rolul din acest serial i-a adus până acum un Glob de Aur, dar şi-un trofeu SAG.

foto: Getty Images

Nicole Kidman, la 51 de ani

Paparazzi au surprins-o pe Nicole Kidman, ieri, când şi-a sărbătorit ziua de naştere, pe platourile de filmare ale serialului ”Big Little Lies”, produs alături de starul hollywoodian Reese Witherspoon. Intrată în pielea personajului ei, Celeste Wright, filma o scenă la o şcoală generală, dat fiind faptul că-n respectiva peliculă este mamă de gemeni.

Pe platourile de filmare ale serialului ”Big Little Lies”
În pielea personajului său

Zâmbitoare, actriţa părea fericită că-şi petrece ziua de naştere în modul acesta. Oricum, actriţa a avut parte de-o surpriză uriaşă de ziua ei, soţul ei, care se afla la sute de kilometri distanţă, i-a făcut o urare muzicală, pe scenă, în timpul unui concert.

Amintim că Nicole Kidman este căsătorită cu cântăreţul de muzică country Keith Urban, cu care are două fetiţe minore. Actriţa mai are doi copii adoptaţi, Isabella şi Connor Cruise, din timpul mariajului cu Tom Cruise.

Iată cele mai recente apariţii pe covorul roşu ale celebrei actriţe Nicole Kidman!