News

Nicole Kidman şi Elle Fanning, cel mai bine îmbrăcate pe Croazetă

Nicole Kidman şi Elle Fanning, cel mai bine îmbrăcate pe Croazetă

După apariţiile dezastruoase cu care ne-a obişnuit pe covorul roşu, Nicole Kidman începe să câştige puncte la festivalul de film de la Cannes. Astăzi, actriţa de 49 de ani a purtat o rochie superbă cu broderie complicată în tonuri de verde, creaţie Dior Couture, cu ocazia prezentării de zi a filmului în care joacă, The Killing Of A Sacred Deer. Nicole Kidman, astăzi, la Palais des Festivals A purtat o creaţie Dior Couture Acesta este unul dintre cele patru filme în care australianca este implicată şi care sunt incluse în competiţia de la Cannes, semn c-o s-o tot vedem zilele acestea pe Croazetă şi pe covorul roşu.

Partenera ei din alt film în care este prezentă, How To Talk to Girls at Parties, şi anume tânăra actriţă de 19 ani Elle Fanning, a fost, la rândul ei, o viziune a fashionului în rochia aleasă pentru apariţia de zi.

Elle Fanning, pe 21 mai, la Cannes
Rochia Prada a fost foarte bine aleasă de către actriţă

S-a întâmplat ieri,  când blondina a apărut la premiera filmului pomenit mai sus într-o rochie Prada în stilul anilor 60, cu silueta unei femei printată pe faţă şi pe spate, la care a adăugat o perehc de sandale cu platformă şi cu toc extrem, în aceeaşi nuanţă de piersică.

Până acum, suntem mari fani ai ţinutelor alese de către Elle atât pentru zi, cât şi pentru serata de covor roşu, ba chiar am merge până acolo încât am declara-o prinţesa balului. Mai aşteptăm, însă.

Foto: getty images