Gossip

Nicole Richie divorţează de Joel Madden

de admin

După o relaţie de opt ani şi o căsnicie de patru ani şi jumătate, Nicole şi Joel au ajuns într-un punct critic al mariajului lor. Tocmai acum, când fratele lui, Benji, s-a însurat cu Cameron Diaz. Să înţelegem că în familia Madden nu-i loc decât de-un mariaj?

"Nicole şi Joel se ceartă din cauza oricărui lucru. Sunt în pragul divorţului. Petrec din ce în ce mai mult timp departe unul de celălalt, fiindcă tot ce fac atunci când sunt împreună este să se certe. Nicole e foarte încăpăţânată când nu se face ca ea sau nu obţine ce vrea, iar Joel se enervează foarte tare când îi vede reacţiile. Nu e genul de bărbat care să stea sub papucul unei femei. Dacă n-ar fi fost copiii, ar fi divorţat până acum", a dezvăluit un prieten al celebrului cuplu care are o fiică, Harlow, de 7 ani, şi un fiu, Sparrow, de 5 ani.

Lucrurile sunt cu atât mai suspecte cu cât Nicole şi Joel n-au mai fost văzuţi împreună de pe 12 martie, când fraţii Madden şi-au sărbătorit âmplinirea vârstei de 36 de ani. Mai mult, cu doar câteva zile înainte, s-a aflat că Nicole este în căutarea unei noi case - ceea ce poate însemna ca îşi pregăteşte terenul pentru a se muta definitiv din căminul conjugal.

Foto: WENN


Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările