News

Nicole Scherzinger, în braţele unui tânăr afacerist! Vezi cum şi-a sărbătorit ziua de naştere!

de admin

Nicole Scherzinger, în braţele unui tânăr afacerist! Vezi cum şi-a sărbătorit ziua de naştere!

Nicole Scherzinger pare că a depăşit în sfârşit momentul despărţirii de Lewis Hamilton, şi că este dispusă să se bucure de viaţa ei de femeie singură. Celebra cântăreaţă a fost fotografiată pe când se afla în vacanţă în Mykonos, Grecia.

Cu siguranţă Lewis are de ce să regrete despărţirea de Nicole! Focoasa brunetă se află în prezent într-o vacanţă alături de prietenele sale, în Europa, unde pare că se distrează pe cinste, sărbătorindu-şi în avans ziua de naştere. În fotografiile surprinse de paparazzi, Nicole poartă un costum de baie deux pieces, care îi pune în evidenţă silueta perfectă.

Însă, nu numai acesta ar fi un motiv pentru care Lewis să fie gelos, ci şi faptul că focoasa brunetă a fost văzută din nou în compania lui Joe Fournier, bărbatul care a avut anterior o relaţie cu Paris Hilton, şi care deţine un club în exotica destinaţie.

Într-o fotografie postată pe o reţea de socializare Joe îi urează la mulţi ani frumoase cântăreţe, care astăzi a împlinit 36 de ani, alimentând astfel zvonurile potrivit cărora între cei doi ar exista mai mult decât o prietenie.


Sursa foto: hepta/instagram

Modifică Setările