News

Nicole Scherzinger, foarte sexy la o petrecere de la Cannes. Nu-ţi puteai lua ochii de la decolteul ei

Nicole Scherzinger, foarte sexy la o petrecere de la Cannes. Nu-ţi puteai lua ochii de la decolteul ei

Nicole Scherzinger lors du photocall de la soirée du 25ème anniversaire de Degrisogono en marge du 71ème festival international du film de Cannes à Antibes le 15 mai 2018 © Borde / Jacovides / Moreau / Bestimage Photocall - Degrisogono party for their 25th anniversary in Antibes a part of 71th Cannes film festival on May 15th 2018

Este una dintre cele mai sexy vedete internaţionale, iar fosta membră de la Pussycat Dolls, Nicole Scherzinger, a reuşit să impresioneze cu fiecare apariţie de la Festivalul de Film de la Cannes. Pe covorul roşu a purtat o rochie diafană, albă, accesorizată cu pene, ca la petrecerile de după să mizeze pe ţinute mult mai sexy.

Frumoasa cântăreaţă în vârstă de 39 de ani a purtat cea mai sexy rochie, cu cel mai adânc decolteu,  la petrecerea De Grisogono organizată la Villa des Oliviers. Vedeta a ales o rochie din dantelă neagră, un model semitransparent care i-a lăsat la vedere lenjeria intimă, cu o fustă interesantă, cu inserţii 3 D şi strânsă în talie cu o curea.

Foarte bronzată şi cu un trup sculptat, Nicole a reuşit să întoarcă toate privirile cu ţinuta sa chic. Cântăreaţa a optat şi pentru un machiaj dramatic, cu ruj roşu, iar părul l-a strâns la spate într-o coadă lejeră.

Foto: Hepta

Modifică Setările