News

Nicole Scherzinger şi-a schimbat înfăţişarea cu operaţii estetice. Cum s-a afişat artista

Nicole Scherzinger şi-a schimbat înfăţişarea cu operaţii estetice. Cum s-a afişat artista camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Nicole Scherzinger şi-a întâlnit în urmă cu câteva zile fanii din Sydney. Cântăreaţa de la Pussycat Dolls a uimit pe toată lumea cu noua înfăţişare.

Artista în vârstă de 41 de ani a purtat un costum de latex, dar atenţia a fost captată de buzele ei voluptoase şi chipul ei care arăta total atfel, potrivit Daily Mail. Deşi Nicole a negat întotdeauna că a intrat sub cuţit şi a trecut prin corecţii estetice, dovezile sunt incontestabile.

Artista afişează acum un ten lipsit de riduri şi buze pline.

Scherzinger spune că secretul aspectului ei ţine de stilul de viaţă activ pe care îl duce, exerciţiile fizice şi somnul de calitate. „Nu m-am gândit să apelez la Botox. Pentru mine contează mai mult interiorul. Cred că sănătatea este cu adevărat importantă. E esenţial să bei multă apă şi să dormi mult. Oricine poate face aceste lucruri. Totul se reflectă la exterior”, mărturisea artista pentru Sun, în 2016.

Trupa Pussycat Dolls s-a despărţit oficial în 2010, după şapte ani de hituri şi performanţe uimitoare. În 2019, însă, fetele s-au reunit şi sunt pregătite să cucerească piaţa.

Nicole a lansat în 2011 primul ei album solo, „Love Killer”. Cele mai mari accesări au venit de la piese precum „Right There” şi „Don’t Hold Your Breath”.

 

Modifică Setările