News

Nicoleta Dragne, fosta ispită de la "Insula Iubirii", este însărcinată. A pozat cu burtica la vedere

Nicoleta Dragne, fosta ispită de la "Insula Iubirii", este însărcinată. A pozat cu burtica la vedere camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Chiar pe timpul pandemiei, Nicoleta Dragne, fosta ispită de la "Insula Iubirii", a anunţat că este însărcinată cu primul copil. Curând va deveni mamă!

Iată că au trecut vremurile în care punea la încercare sentimentele bărbaţilor, în care îi vrăjea cu formele sale, iar acum îşi formează o familie. Mulţi au cunoscut-o pe Nicoleta Dragnea prin intermediul emisiunii la care a participat la Antena 1, "Insula Iubirii". În rolul de ispită a interacţionat mulţi bărbaţi, şi tocmai acolo şi-a găsit alesul, căci Bruno Vlad a fost şi el ispită în sezonul patru al emisiunii. 

Nicoleta Dragne este într-o relaţie cu Vlad acum, curând ei vor deveni şi părinţi. Fosta ispită a făcut vestea publică printr-o poză postată pe Instagram. Acolo, ea a apărut cu burta la vedere. Pare să fie în al doilea trimestru de sarcină, burtica nu e aşa de mică. 

Se pare că dintre cei care o urmăresc, unii au avut şi comentarii mai acide şi au întrebat-o de ce tocmai acum, pe vremea pandemiei, a ales să rămână însărcinată. Ea se bucură însă de clipele minunate pe care le trăieşte şi nu bagă în seamă părerile tuturor. 

Priviţi în galeria foto cum s-a pozat când a dat vestea că va deveni mamă. 

Cu cine se iubeşte fosta ispită de la "Insula Iubirii"? 

După mai multe încercări de a-şi găsi jumătatea, aceasta s-a afişat chiar la început de an în braţele unui bărbat misterios. 

Nicoleta s-a pozat sărutându-se cu Vlad, se pare că acesta ar fi bărbatul de care s-a îndrăgostit. Pe parcursul emisiunii de la Insula Iubirii, ea a încercat să aibă diferite relaţii însă nu s-a înţeles cu niciun concurent, nici cu Ionuţ Gojman. Cupidon a luat-o pe neaşteptate şi a lovit-o cu săgeata dragostei acum. Este fericită, îndrăgostită de Vlad. 

Modifică Setările