News

Nicoleta Luciu şi-a scandalizat admiratorii, care o acuză că şi-a făcut intervenţii estetice: imaginile care i-au înfuriat pe fani

Nicoleta Luciu şi-a scandalizat admiratorii, care o acuză că şi-a făcut intervenţii estetice: imaginile care i-au înfuriat pe fani camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Nicoleta Luciu şi-a scandalizat urmăritorii din online, după cele mai recente postări făcute pe Instagram. Fosta prezentatoare şi cântăreaţă se află în vacanţă şi a încărcat câteva filmuleţe în care nu spune nimic, doar se admiră scoţându-şi buzele în evidenţă, de care este clar mândră. Nu de aceeaşi părere sunt şi oamenii care îi urmăresc contul. Reacţiile au fost chiar dure! ” În ce ţară locuieşti acuma? - În ţara operaţiilor estetice! -Au, nu e ok ce ţi ai făcut! Pari ciudată şi cu retenţie de apă!”, au fost doar câteva dintre reacţii.

Desigur, părerile sunt împărţite: unii dintre ei o laudă şi spun că nu s-a schimbat deloc odată cu trecerea timpului, însă mulţi o critică şi sunt de părere că operaţiile estetice au desfigurat-o.

Nicoleta Luciu a luat decizia să părăsească Bucureştiul şi să îşi urmeze soţul, milionarul Zsolt Csergo, la Miercurea Ciuc, acolo unde acesta se ocupă de afaceri. Ei sunt căsătoriţi din anul 2012 şi au împreună patru copii. Viaţa Nicoletei s-a schimbat total de atunci, ea fiind o prezenţă discretă acum în lumea mondenă.

Până la urmă, contează să se simtă bine în pielea ei, cu operaţii sau fără.

 

Comentarii

Modifică Setările